fbpx

Vi er
Heartcore

Ikke kun et navn. Heartcore, det er noget vi er. Navnet Heartcore er ikke tilfældigt. Alt hvad vi gør, gør vi med hjertet. Vi træner hardcore Krav Maga, vi brænder hardcore kalorier, og vi gør det med glæde og kærlighed i hjertet. Det er Heartcore. Vi er Heartcore.

Instruktører hos Heartcore

Alle Krav Maga instruktører hos Heartcore er certificerede instruktører ved IKM (International Krav Maga). Mange har også flere andre certificeringer i Krav Maga og anden fysisk træning. Desuden har alle gennemgået førstehjælpskursus, har ren straffeattest og har politiets børneattest.
heartcore_kravmaga_kmg_hjerte_hvid
Midt på hyggelige, fredelige Frederiksberg træner vi realistisk selvforsvar der stammer fra det israelske militær. Vi arbejder hårdt. Vi sveder. Vi arbejder med stor alvor og store grin. Selvforsvar er et alvorligt emne, men selvom vi arbejder realistisk er sikkerhed og sjov indlæring i højsædet. Vi træner krop, hjerne og hjerte. Vi gør det fordi vi brænder for at se de glade ansigter, og de store fremskridt i fysik, mentalitet og selvtillid som vi ser hos eleverne.
Alvor og sjov. Selvforsvar og fitness. Styrke og mobilitet. Mod og forståelse. De-ekskalereing og kamp. Sammenhold og venskab. Heartcore er en magisk blanding af det hardcore og det hjertelige. Det er det vi brænder for og det er det der skaber den selvtillid, sikkerhed og glæde og det sammenhold vi ser hos eleverne.

JOEN WEIDEMANN

Chefinstruktør

Vores stifter og chefinstruktør Joen Weidemann brænder for at hjælpe folk til et sikrere, sundere og sjovere liv igennem Krav Maga og fysisk træning. Joen har trænet kampsport i mere end 30 år og har bl.a. det sorte bælte i Karate, men har i de sidste 12 år fokuseret på Krav Maga, og på at dygtiggøre sig inden for konflikthåndtering, fysisk træning og selvforsvar.
Certificeringer:
Civilian Instructor, G5
Law Enforcement Instructor
Combat and Fighting Instructor
Public Transport and Close Quarter Battle Instructor
VIP & 3rd Party Protection Instructor
Women Instructor
Kids Instructor
Fitness Instructor
Ground Force Method Instructor
Ground Force Method Junior Instructor
billede_kommer

HENRIK EGGERT

instruktør

Certificeringer:
Civilian Instructor, G3

WANG MAK

Instruktør

Wang bevæger sig med noget nær lysets hastighed når han udfører sine perfekte Krav Maga tekniker, så det er godt at han også er en dygtig og empatisk instruktør, der kan forklare teknikerne så alle kan følge med. Før Wang skiftede til Krav Maga har han trænet og undervist i Karate i mange år og har en lang række kampe bag sig. Han gennemførte KMG instruktørkurset i 2017 og har siden da undervist fast i Heartcore.
Certificeringer:
Civilian Instructor, G1

Anders Munk

Instruktør

Certificeringer:
Civilian Instructor, G3

Annette Koertz Haarløv

Instruktør

Annette startede som Krav Maga elev i 2009, og blev hurtigt bidt af det. I 2011 uddannede hun sig til instruktør og er siden blevet en dygtig og rutineret Krav Maga instruktør som elsker at undervise, og så kan hun noget som vores andre Krav Maga instruktører ikke kan – hun er kvinde. Det giver en anden vinkel på undervisningen både på de blandede hold og på vores Krav Maga hold kun for kvinder, hvor Annette ofte underviser.
Certificeringer:
Civilian Instructor, G1
Women Instructor
Ground Force Method Instructor
Hardstyle Kettlebell Certification

Majbrit Weidemann

Instruktør

Majbrit er medstifter af Heartcore og har trænet Krav Maga siden 2016. I 2017 uddannede hun sig til GFM og GFM junior instruktør og i foråret 2018 gennemførte hun Krav Maga Kids Instruktør uddannelsen. Majbrit har været fysisk aktiv det meste af sit liv og har bla løbet flere marathon. Sammen med vores Chefinstruktør Joen, har hun 2 piger der også er aktive Krav Maga udøvere.
Certificeringer:
Kids Instructor, P4
Ground Force Method Instructor

Ground Force Method Junior Instructor

Mikkel Hauschildt

Instruktør

Mikkel har trænet Krav Maga fra 2010-2012 og igen fra 2016. Mikkel blev i 2017 Ground Force Method instruktør og gennemførte i foråret 2018 Krav Maga Global Kids Instructor uddannelsen. Tidligere har Mikkel flirtet med både karate, aikido og thaiboksning, men fokuserer nu helhjertet alene på Krav Maga.
Certificeringer:
Kids Instructor, P4
Ground Force Method Instructor

Ground Force Method Junior Instructor
billede_kommer