fbpx

Vi er Heartcore

Alvor og sjov. Selvforsvar og fitness. Styrke og mobilitet. Mod og forståelse. De-ekskalereing og kamp. Sammenhold og venskab. Heartcore er en magisk blanding af det hardcore og det hjertelige. Vi træner krop, hjerne og hjerte. Vi gør det fordi vi brænder for at se de glade ansigter, det stærke sammenhold og de store fremskridt i fysik, mentalitet og selvtillid som vi ser hos eleverne.

Navnet Heartcore er ikke tilfældigt. Alt hvad vi gør, gør vi med hjertet. Vi træner hardcore Krav Maga, vi brænder hardcore kalorier, og vi gør det med glæde og kærlighed i hjertet. Det er Heartcore. Vi er Heartcore. 

Alle Krav Maga instruktører hos Heartcore er certificerede instruktører ved IKM (International Krav Maga). Mange har også flere andre certificeringer i Krav Maga og anden fysisk træning. Desuden har alle gennemgået førstehjælpskursus, har ren straffeattest og har politiets børneattest.

JOEN WEIDEMANN

Chefinstruktør

Vores stifter og chefinstruktør Joen Weidemann brænder for at hjælpe folk til et sikrere, sundere og sjovere liv igennem Krav Maga og fysisk træning. Joen har trænet kampsport i mere end 30 år og har bl.a. det sorte bælte i Karate, men har i de sidste 12 år fokuseret på Krav Maga, og på at dygtiggøre sig inden for konflikthåndtering, fysisk træning og selvforsvar.

Certificeringer:
Civilian Instructor, G5
Law Enforcement Instructor
Combat and Fighting Instructor
Public Transport and Close Quarter Battle Instructor
VIP & 3rd Party Protection Instructor
Women Instructor
Kids Instructor
Fitness Instructor
Ground Force Method Instructor
Ground Force Method Junior Instructor
Førstehjælpsinstruktør 

Majbrit Weidemann

Instruktør

Majbrit er medstifter af Heartcore. Hun har været fysisk aktiv det meste af sit liv og har bla løbet flere marathon. Majbrit har en master i psykoterapi og brænder for at hjælpe sine elever til at finde ny mening i livet, gennem Krav Maga, med hjælp fra hendes terapeutiske erfaring og teoretiske viden. Sammen med vores Chefinstruktør Joen, har hun 2 piger der også er aktive Krav Maga udøvere.

Certificeringer:
Civilian Instructor, G1
Kids Instructor
Ground Force Method Instructor

Ground Force Method Junior Instructor

billede_kommer

HENRIK EGGERT

Instruktør

Henrik stiftede første gang bekendskab med Krav Maga I 2007. Det blev som en saltvandsindsprøjtning i træningen og Henrik uddannede sig til civil instruktør  i 2010. Henrik har tidligere trænet og kæmpet aktivt Taekwondo i mere end 10 år. Det mentale aspekt i og omkring træningen er noget, som over årene har fået stort betydning for Henrik og han har derfor, de sidste mange år, arbejdet meget med meditation og mental sundhed og styrke.

Certificeringer:
Civilian Instructor, G3
Training for Warriors Instructor level 1 & 2
Kettlebells Instructor
Certified Meditation Teacher

WANG MAK

Instruktør

Wang bevæger sig med noget nær lysets hastighed når han udfører sine perfekte Krav Maga tekniker, så det er godt at han også er en dygtig og empatisk instruktør, der kan forklare teknikerne så alle kan følge med. Før Wang skiftede til Krav Maga har han trænet og undervist i Karate i mange år og har en lang række kampe bag sig. Han gennemførte Civil instruktørkurset i 2017 og har siden da undervist fast i Heartcore.

Certificeringer:
Civilian Instructor, G1

JEPPE ELKJÆR JØRGENSEN

Instruktør

Certificeringer:
Civilian Instructor, G1

billede_kommer

Mikkel Hauschildt

Instruktør

Mikkel har trænet Krav Maga fra 2010-2012 og igen fra 2016. Mikkel blev i 2017 Ground Force Method instruktør og gennemførte i foråret 2018 Kids Instructor uddannelsen. Tidligere har Mikkel flirtet med både karate, aikido og thaiboksning, men fokuserer nu helhjertet alene på Krav Maga.

Certificeringer:
Kids Instructor, P4
Ground Force Method Instructor

Ground Force Method Junior Instructor