fbpx

HOLD & TIDER
VOKSENHOLD

TRÆNING 5 DAGE OM UGEN

Hos Heartcore kan du træne op til 5 dage hver uge. Udover holdtræningen kan du som ubegrænset medlem træne frit  i vores gym i hele åbningstiden. For at deltage på vores voksenhold skal du være fyldt 16 år.

HOLDBESKRIVELSER

Herunder kan du se en oversigt over alle Heartcores hold for voksne. Vi følger myndighedernes retningslinier som du kan læse her.

heartcore_kravmaga_kmg_hjerte_sort

KRAV MAGA

BEGYNDERE P0+

Realistisk selvforsvar for alle. Her lærer du, hvordan du undgår, forhindrer, deeskalerer og håndterer alle former for voldelige trusler og angreb. På dette hold kan alle være med. Du lærer forsvar mod de mest hyppige angreb og lærer effektive modangreb. Du kommer også i god form og får styrket din styrke, hastighed, udholdenhed og mobilitet, og så er det rigtigt sjovt. Tandbeskytter, skridtbeskytter og boksehandsker er påkrævet.

Mandag 19:15-20:15
Onsdag 19:15-20:15

heartcore_kravmaga_kmg_hjerte_sort

KRAV MAGA

MELLEM P1+

For dig der har trænet i over 6 måneder og har bestået din første test til  graden Practitioner 1 eller højere. På dette hold bygges der videre på det lærte og du lærer at forsvare dig mod mere komplicerede angreb, angreb fra alle retninger og angreb fra flere personer. Der bliver også mere mentaltræning. Tandbeskytter, skridtbeskytter, boksehandsker og skinnebensbeskyttere er påkrævet.

Mandag 18:00-19:00
Onsdag 18:00-19:00

heartcore_kravmaga_kmg_hjerte_sort

KRAV MAGA

ØVEDE P4+

Dette hold er for øvede der har bestået deres P4 eller højere. Træningen er teknisk sværere, der arbejdes i højere grad med forsvar mod væbnede angreb og der er mere kamp og sparring. Træningen er også fysisk hårdere så formen bliver endnu skarpere. Der arbejdes seriøst, men med den samme lette og sjove stemning. Tandbeskytter, skridtbeskytter, skinnebensbeskyttere og boksehandsker er påkrævet.

Tirsdag 18:00-19.00
Torsdag 18:00-19.00

heartcore_kravmaga_kmg_hjerte_sort

KRAV MAGA KUN FOR KVINDER

ALLE NIVEAUER

Hver torsdag træner vi specifikke emner særligt for kvinder som f.eks. voldtægt, bortførelse og håndtering af det ulige styrkeforhold der ofte er mellem kvinden og angriberen. Tonen er let og uhøjtidelig og der bliver grinet en del. Der bliver svedt og brændt en masse kalorier af og du bliver stærkere og hurtigere. Tandbeskytter, skridtbeskytter, boksehandsker og skinnebensbeskyttere er påkrævet.

Torsdag 19:15-20:15

heartcore_kravmaga_kmg_hjerte_sort

STRIKELAB

ALLE NIVEAUER

Fysisk krævende og sjov træning for alle voksne, uanset niveau og køn. Vi træner slag, spark og kombinationer på pads. Du opbygger kraft, præcision og hastighed i dine slag og spark og din kondition får et kæmpe boost. Tandbeskytter, skridtbeskytter og boksehandsker er påkrævet. Skinnebensbeskyttere anbefales.

Tirsdag 19:15-20:15

heartcore_kravmaga_kmg_hjerte_sort

SPARRING OG SCENARIER

ALLE NIVEAUER

Sparring og Scenarier. Selvforsvar med fokus på selve kampen. Mindre teknisk, men mere fysisk og mental træning.
Udstyr krævet: Tandbeskytter, Skridtbeskytter, Skinnebensbeskyttere og boksehandsker. Tykke sparrings-MMA handsker kan medbringes hvis du har dem.

Lørdag 10:00-11.00

heartcore_kravmaga_kmg_hjerte_sort

FIT2FIGHT

ALLE NIVEAUER

Fitness træning der gør dig klar til kamp. Fokus på kondition, eksplosivitet og styrke. Træningen varierer meget og blander elementer fra crossfit, kettlebell, calistenics, boksetræning (strikelab) og HIIT.

Lørdag 11:00-12.00

OPEN GYM

Som medlem i Heartcore har du fri adgang til vores gym i hele åbningstiden. Her kan du træne fitness med fokus på kropsvægtstræning, funktionel træning og kettlebells.
ÅBNINGSTIDER
Mandag: 16.30 – 21.00
Tirsdag: 16.30 – 21.00
Onsdag: 16.30 – 21.00
Torsdag: 16.30 – 21.00
Fredag: Lukket
Lørdag: 10.00 – 12.00
Søndag: Lukket

UBEGRÆNSET TRÆNING

KRAV MAGA TRÆNING OP TIL 5 GANGE OM UGEN
SCENARIER OG SPARRING HVER LØRDAG
KOM I FORM MED FIT2FIGHT HVER TIRSDAG
KRAV MAGA TRÆNING KUN FOR KVINDER HVER TORSDAG
TRÆN PÅ EGEN HÅND I VORES OPEN GYM OMRÅDE

TRÆN UBEGRÆNSET FOR 495,-/MRD.

TRÆNING ON THE GO

KRAV MAGA TRÆNING OP TIL 5 GANGE OM UGEN
SCENARIER OG SPARRING HVER LØRDAG
KOM I FORM MED FIT2FIGHT HVER TIRSDAG
KRAV MAGA TRÆNING KUN FOR KVINDER HVER TORSDAG

10 KLIP 990,-

Vil du prøve at træne i Heartcore?

PERSONLIG
TRÆNING

Har du brug for, eller bare lyst til at arbejde koncentreret med at udvikle dig selv, din Krav Maga og din fysik, kan du få skræddersyet personlig træning af vores chefinstruktør Joen Weidemann.