fbpx

Krav Maga
FOR TEENAGERE

Når børn bliver teenagere begynder de at stå over for en hel ny række af problemstillinger der er svære at navigere i. De bevæger sig mere uden voksent opsyn, de er ude på andre tidspunkter af døgnet, sociale relationer bliver mere komplekse, vold og trusler bliver mere alvorlige og seksuelle krænkelser sker oftere. 

Heartcores Krav Maga for teenagere ruster de unge så de bedre kan forstå problemstillingerne, bedre kan håndtere konflikter og kan forsvare sig hvis det bliver nødvendigt.

Selvforsvar der virker

Selvforsvar der virker

Heartcores selvforsvar for Teens har oprindelse i det Israelske militærs nærkampssystem Krav Maga og er virkeligt effektivt. I Heartcore er selvforsvar meget mere end det. Vi arbejder også med konflikthåndtering, med forståelse af faretegn og vi opbygger handlekraft og selvtillid. De unge lærer at sætte grænser og håndhævde dem hvis det bliver nødvendigt. Det er denne kombination af fysisk, mental, teknisk og taktisk træning der gør Heartcores Krav Maga træning til verdens bedste selvforsvarssystem.

Både børn og unge (og voksne for den sags skyld) bruger i dag meget mere tid på stillesiddende aktiviteter. Det giver en masse fysiske problemer som f.eks. dårlig ryg, lav energi, ringe mobilitet og dårlig motorik. Træningen hos Heartcore arbejder målrettet med at modvirke dette. Træningen er fysisk krævende og samtidig virkelig sjov. Børnene bliver stærkere, hurtigere, mere udholdende og mere robuste og det gavner dem på alle måder.

Træningens fire elementer

Fysisk

Styrke, hurtighed, mobilitet og udholdenhed. En god modvægt til stillesiddende aktiviteter i skole og fritid.

Teknisk

Effektive selvforsvarstekniker fra det militære selvforsvarssystem Krav Maga, tilpasset en teenagers problemstillinger og fysik.

Taktisk

Taktisk adfærd før, under og efter en faresituation eller konfrontation.

Mental

Ro, styrke og disciplin til at agere korrekt i dynamiske, stressende og farlige situationer.

Sådan foregår træningen

En træningstime i Heartcore  er nøje sammensat så den indeholder både fysisk, mental, teknisk og taktisk træning. Vi arbejder efter et præcist pensum og benytter moderne indlæringsformer og pædagogik. Der er opvarming der forbereder eleverne til dagens træning og der er fysisk træning der styrker deres mobilitet, styrke og udholdenhed.

Der er teknisk og taktisk træning der er direkte rettet mod et specifikt emne i selvforsvar. Og så er der mentale og psykologiske elementer der både handler om at kommunikere, om at forstå farer og om at fungere effektivt under stress. Altsammen foregår gennem sjove øvelser og masser af leg – det er sådan man lærer bedst.

TEEN BOYS 13-15 ÅR

Torsdag kl. 18.00-18-50

TEEN GIRLS 13-15 ÅR

Torsdag kl. 17.00-17-50