fbpx

Krav Maga
for kvinder

Krav Maga er verdens mest effektive selvforsvarssystem, også for kvinder. Vores principper, teknikker og træningsmetoder er realistiske og virker uanset køn, alder og fysik. Tonen er let og uhøjtidelig og der bliver grinet en del. Der bliver svedt og brændt en masse kalorier af og du bliver stærkere og hurtigere. Og så lærer du en masse realistisk selvforsvar, så du kan forsvare dig selv og dine nære hvis det bliver nødvendigt.

Hos Heartcore Krav Maga har vi et ugentligt hold kun for kvinder, hvor vi primært arbejder med de fysiske og psykiske udfordringer som kvinder har i fysiske konfrontationer. Du får nogle virkeligt effektive redskaber til at håndtere truende, farlige, grænseoverskridende og voldelige situationer.

Kun for kvinder

Selvforsvar bør trænes realistisk. Det er en vigtig grundsten i Krav Maga. Derfor anbefaler vi generelt at kvinder træner på blandede hold hvor der også er mænd. Der kan dog være mange gode grunde til at du ikke har lyst til at træne med mænd til at starte med. Måske vil du bare starte lidt blidere, måske har du haft en traumatisk oplevelse med mænd, måske er det lidt grænseoverskridende at træne med mænd eller måske synes du bare at det vil være sjovere kun at træne med kvinder. 

Hos Heartcore vælger du selv. For os er det bare vigtigt at du kommer i gang med din træning så du kan komme i form og lære at passe på dig selv of dine kære. Vi oplever dog ofte at kvinderne ganske hurtigt bliver fortrolige med træningen og helt af sig selv vælger at træne mere og mere med mændene. 

Du kan vælge at træne på vores blandede begynderhold eller på vores ugentlige hold kun for kvinder. Se alle hold og tider her.

Selvforsvar der virker

Der er forskel på mænd og kvinder. Fysisk, mentalt og socialt har vi forskellige forudsætninger. Det tager vi højde for i Krav Maga. Med Krav Maga får du en reel og realistisk chance. Du bliver stærkere både fysisk og mentalt og du lærer en masse teknik, der rigtigt virker. Vi træner Krav Maga for alle, men vi kommer også forbi emner som er mere specifikke for kvinder som f.eks. voldtægt, bortførelse og håndtering af det ulige styrkeforhold der ofte er mellem kvinden og angriberen.

Tonen er let og uhøjtidelig og der bliver grinet en del. Der bliver svedt og brændt en masse kalorier af og du bliver stærkere og hurtigere. Og så lærer du en masse realistisk selvforsvar, så du kan forsvare dig selv og dine nære hvis det bliver nødvendigt.

4 ugers intensivt kursus
Kun for kvinder

18 timers intensivt og koncentreret selvforsvar kursus, specielt tilrettelagt for kvinder. Et unikt kursus hvor vi udelukkende arbejder med de fysiske og psykiske udfordringer som kvinder har i fysiske konfrontationer. Du får nogle virkeligt effektive redskaber til at håndtere truende, farlige, grænseoverskridende og voldelige situationer.

På dette intensive kursus vil du, på bare 4 uger, lære selvforsvar der virkelig virker – også selvom du aldrig har dyrket kampsport eller føler dig i dårlig form. Du vil lære en masse om at undgå farlige situationer, om at de-eskalere konfrontationer, om at sætte grænser og om hvordan du kæmper når alt andet har fejlet. Du vil også lære noget om dig selv og om at finde din indre tiger frem. Efter kursusforløbet vil du føle dig tryggere og have lidt mere rank ryg og måske have smidt et par kilo (for du kommer til at arbejde for det).

Krav Maga ER TRÆNING DER BOOSTER DIN FORM, SELVTILLID OG SIKKERHED

UBEGRÆNSET
Medlemskab

Med et månedligt medlemskab kan du træne op til 5 dage om ugen og både lære effektivt selvforsvar og komme i god form.

Der er Krav Maga kun for kvinder og flere slags træning på blandede hold og så kan du træne på egen hånd i vores open gym i hele åbningstiden.

1 ugentligt Krav Maga hold,
kun for kvinder

2 ugentlige Krav Maga hold,
blandet køn

1 ugentlig Strikelab hold,
kondition og slag/spark på puder

1 ugentligt SoS hold,
Scenarier og sparring

Ubegrænset adgang til open gym

495,-/MRD

Krav Maga KUN
FOR KVINDER

Hver torsdag træner vi specifikke emner særligt for kvinder som f.eks. voldtægt, bortførelse og håndtering af det ulige styrkeforhold der ofte er mellem kvinden og angriberen. Tonen er let og uhøjtidelig og der bliver grinet en del. Der bliver svedt og brændt en masse kalorier af og du bliver stærkere og hurtigere.

1 ugentligt Krav Maga hold
kun for kvinder

295,-/MRD

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
Jeg er ikke i så god form. Jeg er 20/30/50/70 år. Kan jeg deltage?

Du behøver ikke at være hverken ung eller i god form for at træne Krav Maga i Heartcore. Selvom træningen er fysisk krævende kan alle deltage så meget som de evner. Det er vigtigt, da man kan få brug for selvforsvar der virker uanset hvor stærk, hurtig eller gammel man er. Vi tager hensyn til alle så alder, vægt, fysik, smidighed, skader og skavanker har mindst mulig indflydelse.


Hvor foregår træningen?

Træningen foregår i Heartcores lækre lokaler på Marguerite Vibys Plads 16, 2000 Frederiksberg. Der er de perfekte faciliteter med et stort træningsareal med bløde sikre måtter. Der er desuden et gym område som alle medlemmer frit kan benytte.


Er det farligt?

Der er selvfølgelig risiko forbundet med al fysisk aktivitet (og inaktivitet) men vi tager sikkerheden meget meget alvorligt. Vi har kun haft meget få og ingen alvorlige skader. Der kan dog godt komme et par blå mærker og der er ofte ømme muskler (på den gode måde).


Jeg er utryg/har angst/har PTSD. Kan jeg klare træningen?

Vi har stor erfaring med personer med traumer/angst/PTSD og på næsten alle vores kurser/hold er der en eller flere som lider under dette. Det er der plads til. Vi respekterer alles individuelle grænser og reaktioner. Det kan være grænseoverskridende at kaste sig ud i selvforsvar og arbejde med sig selv og det giver ofte en reaktion. Man må gerne springe nogle øvelser over, ja faktisk opfordrer vi til at man sætter sine grænser, også i træningen. Men samtidig er denne træning i de trygge rammer noget af den allerbedste måde at behandle sine traumer på.


Kan alle være medlem i Heartcore?

Ja, principielt underviser vi børn fra 5-15 år og voksne fra 16 og opad uanset køn, ethnicitet, alder og fysik. I Heartcore har vi en utrolig venlig stemning hvor der både hygges og trænes og der er stor rummelighed men vi underviser kun ‘good guys’. Du skal have ren straffeattest og må ikke være affilieret med bander. Hvis du er en ‘bad boy’, hvis du har sindslidelser der udløser voldelig adfærd eller kan du ikke styre dit temperament, skal du finde et andet sted at træne.


Hvilket tøj/udstyr skal jeg have med?

Når du starter skal du skal bare træne i almindeligt træningstøj og bare fødder, strømper eller bryder/boksersko og du skal huske en drikkeflaske. Du skal også anskaffe dig tandbeskytter og skridtbeskytter. Når du har trænet ca en måned skal du bære Heartcores T-shirt eller den officielle IKM T-shirt under træningen. Til nogle hold skal du også have boksehandsker. Vi skal nok hjælpe med at vejlede dig i anskaffelse. Både T-shirt og udstyr kan købes i Heartcore.