fbpx

SELVFORSVAR
FOR KVINDER 

1-DAGS KURSUS

INTENSIVT KURSIS MED BÅDE EFFEKTIVT FYSISK SELVFORSVAR BLANDET MED VIGTIG TEORI. DU LÆRER BLANDT ANDET:

 • EFFEKTIVE SLAG OG SPARK DER VIRKER
 • FRIGØRELSE FRA GREB OG KONTROL
 • FORSVAR IMOD KVÆLNING OG BORTFØRELSE
 • FORSTÅ TYPER AF VOLD
 • LÆSE FARETEGN
 • VERBAL OG FYSISK GRÆNSESÆTNING
 • DE-ESKALERING

På dette intensive kursus får du hurtigt nogle virkelig effektive redskaber til at håndtere truende, farlige, grænseoverskridende og voldelige situationer.

Et unikt kursus hvor vi udelukkende arbejder med de fysiske og psykiske udfordringer som kvinder har i fysiske konfrontationer. Du får nogle virkeligt effektive redskaber til at håndtere truende, farlige, grænseoverskridende og voldelige situationer.

“PÅ ET FØRSTEHJÆLPSKURSUS LÆRER DU AT REDDE LIV.
HER LÆRER DU AT REDDE DIT EGET LIV.”

Chefinstruktør, Joen Weidemann

ALLE KAN VÆRE MED

På kun 5 timer lærer du selvforsvar der virkelig virker – også selvom du aldrig har dyrket kampsport eller føler dig i dårlig form. Du vil lære en masse om at undgå farlige situationer, om at de-eskalere konfrontationer, om at sætte grænser og om hvordan du kæmper når alt andet har fejlet. Du vil også lære noget om dig selv og om at finde din indre tiger frem. Efter kurset vil du føle dig tryggere og have lidt mere rank ryg.

5 TIMERS INTENSIV LÆRING

Det er et intensivt og koncentreret selvforsvarskursus specielt tilrettelagt for kvinder. Et unikt kursus hvor vi udelukkende arbejder med de problemstillinger som kvinder kommer ud for og med de fysiske og psykiske udfordringer som kvinder har i fysiske konfrontationer. Med udgangspunkt i selvforsvarssystemet Krav Maga og moderne volds- og konfliktpsykologi dækker vi emner som overfald, trusler, røveri, fastholdelse, bortførelse, seksuelle krænkelser og voldtægt med praktiske løsninger som virker, på en måde som ikke kan læres på andre kurser eller ved at træne kampsport.

BOOK DIN PLADS NU

KURSUS 22. JANUAR UDSOLGT!

1-dags kursus i selvforsvar for kvinder

5 timers træning

Søndag 22. januar, 13:00-18:00

750,-

KURSUS 11. MARTS

1-dags kursus i selvforsvar for kvinder

5 timers træning

Lørdag 11. marts, 13:00-18:00

750,-

KRAV MAGA ER TRÆNING DER GIVER MENING OG BOOSTER DIN FORM, SELVTILLID OG SIKKERHED

På kurset lærer du

FORSVAR MOD SLAG, SPARK, FASTHOLDELSE, HÅRRIVNING OG KVÆLNING

BRUG AF KROPSSPROG OG STEMME

AFLÆSNING AF FARESIGNALER

DYNAMISK GRÆNSESÆTNING

TAKTISK ADFÆRD FØR, UNDER OG EFTER EN KONFRONTATION

Kursusforløbet

Kurset varer 5 timer og består af både teori og fysisk selvforsvarstræning. Der er lagt stor vægt på det praktiske – alle vender hjem med noget direkte brugbart efter hver workshop.

Det meste af træningen er fysisk. Vi træner selvforsvar der virker i det virkelige liv og det betyder at vi skal lære at udføre det effektivt selv når det er svært og vi er under stress. Det foregår under meget kontrollerede forhold på en måde så alle kan være med.

Vi veksler mellem teori og praksis så vi får lidt pause fra den fysiske træning imens vi lærer noget teori.

 • FUNDAMENTER I SELVFORSVAR

  Forstå farer og faretegn.

  1
 • TAKTISK ADFÆRD

  Hvad gør du før, under og efter et angreb.

  2
 • MODANGREB

  Stop angrebet med effektive modangreb.

  3
 • FRIGØRELSE FRA GREB OG KONTROL

  Kom fri fra greb i hænder, arme, om kroppen eller i håret.

  4

Få mental styrke

Et af de vigtigste elementer i kurset er den mentale del af træningen. Du vil lære at mobilisere mod og styrke til at sige fra, sætte grænser og til at forsvare dig fysisk når du får brug for det. Det vil gøre dig i stand til at stoppe en ubehagelig eller farlig situation tidligere så den bliver mindre farlig og lettere at håndtere. Du vil også lære at handle resolut når det bliver nødvendigt og ikke ‘fryse’. De mentale ting du lærer om grænsesætning, de-eskalering og handlekraft vil du få glæde af direkte i andre dele af dit liv som for eksempel par-forhold og arbejdspladsen. Du bliver ikke kun stærkere fysisk men i høj grad også mentalt.

Selvforsvar for kvinder

Træning i trygge rammer

Selvforsvar er et alvorligt emne, og vi kommer til at dække problemstillinger, som nogle allerede har haft alt for tæt inde på livet. På kurset vil vi flytte individuelle grænser for alle på holdet, men træningen er velstruktureret, sjov og helt tryg. Kurset afholdes i uhøjtidelige og trygge rammer på Frederiksberg. Der vil både blive svedt og grinet en del. Alle kvinder kan være med uanset alder (min 16 år), fysik og erfaring. Du behøver ikke noget specielt udstyr eller kampsportserfaring – du skal bare have almindeligt træningstøj og ønsket om at lære.

Heartcore

Heartcore er selvforsvar med hjerte. Vi brænder for at gøre kvinder stærkere, sundere og sikrere. Vi tager selvforsvar ekstremt alvorligt – det kan handle om liv og død – men vi underviser i en let og uformel tone og der bliver grinet rigtigt meget i undervisningen. Der er også plads til de der har det svært enten fysisk eller psykisk. Alle deltager med det de kan. Der er plads både til at sidde en øvelse over og til at give den ekstra gas. Vi gør alt for at hver eneste kvinde på vores kurser får lige præcis den støtte og den udfordring de har brug for.

BOOK DIN PLADS NU

KURSUS 22. JANUAR UDSOLGT!

1-dags kursus i selvforsvar for kvinder

5 timers træning og teori

Søndag 22. januar

750,-

KURSUS 11. MARTS

1-dags kursus i selvforsvar for kvinder

5 timers træning

Lørdag 11. marts, 13:00-18:00

750,-

Instruktøren

Kurset undervises af Heartcores chefinstruktør Joen Weidemann som er en af de mest erfarne Krav Maga instruktører i Danmark. Han underviser i selvforsvar og sikkerhed fuldtid har specialiseret sig i selvforsvar for kvinder og i psykologien bag vold og konflikter. Joen er gift og har to døtre på 12 og 16 år. Alle i familien træner selvfølgelig Krav Maga. 

 

Certificeringer:

Krav Maga, Expert 1
Civilian Instructor

Law Enforcement Instructor
Combat and Fighting Instructor
Military Krav Maga Instructor

Public Transport and Close Quarter Battle Instructor
VIP & 3rd Party Protection Instructor
Women Instructor
Kids Instructor
Fitness Instructor
Ground Force Method Instructor
Ground Force Method Junior Instructor
First Aid Instructor

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
Jeg er ikke i så god form. Kan jeg deltage?

Du behøver ikke at være hverken ung eller i god form for at deltage. Selvom kurset er fysisk krævende kan alle deltage så meget som de evner. Det er vigtigt, da man kan få brug for selvforsvar der virker uanset hvor stærk, hurtig eller gammel man er.


Hvor gammel skal man være?

Du skal være mindst 16 år for at deltage. Der er ikke nogen øvre grænse for alder. En 15-årig, der er fysisk og mentalt klar, kan deltage sammen med forælder/værge (som også deltager).


Hvor foregår kurset?

Kurset foregår i Heartcores lækre lokaler på Marguerite Vibys Plads 16, 2000 Frederiksberg. Der er ikke anden træning/kurser eller andre mennesker til stede under kurset. Dog kan der deltage andre instruktører samt mandlige figuranter som vi fortæller om inden de kommer.


Er det farligt?

Der er selvfølgelig risiko forbundet med al fysisk aktivitet (og inaktivitet) men vi tager sikkerheden meget meget alvorligt. Vi har kun haft meget få og ingen alvorlige skader. Der kan dog godt komme et par blå mærker og der er ofte ømme muskler (på den gode måde).


Jeg er utryg/har angst/har PTSD. Kan jeg klare kurset?

Vi har stor erfaring med kvinder med traumer/angst og på næsten alle vores kurser er der en eller flere som lider under dette. Det er der plads til. Vi respekterer alle kvinders individuelle grænser og reaktioner. Det kan være grænseoverskridende at kaste sig ud i selvforsvar og arbejde med sig selv og det giver ofte en reaktion. Man må gerne springe nogle øvelser over, ja faktisk opfordrer vi til at man sætter sine grænser, også i træningen. Men samtidig er denne træning i de trygge rammer noget af den allerbedste måde at behandle sine traumer på.


Kan jeg være anonym/uset under kurset?

Din deltagelse bliver ikke offentliggjort nogen steder uden dit samtykke. Du kan benytte lige det navn du ønsker i træningen, bare vi har dit rigtige navn ved tilmeldingen. Der er lukket i træningslokalerne så ingen kan se vores træning.


Hvilket tøj/udstyr skal jeg have med?

Du skal bare træne i almindeligt træningstøj og bare fødder eller strømper. Vi tillader dog brydersko i træningen. Du behøver ikke noget sikkerhedsudstyr til træningen men har du tandbeskytter/skridtbeskytter fra anden sport kan du tage det med. Du skal have en flaske med til vand/sportsdrik.


Er der mad med i kurset?

Nej. Der serveres ikke mad. Der vil være mange drikkepauser og et par lidt længere pauser hvor der også er tid til frugt/snack. Vi vil dog ikke spilde for megen kursustid på at spise.


 

Får jeg et diplom når jeg har gennemført?

Ja, du får et diplom. Det er en stor ting at gennemføre dette kursus og der er grund til at være stolt når man står med sit diplom efter kurset.

FLERE SPØRGSMÅL?