fbpx

SELVFORSVAR
FOR KVINDER 2

THE NEXT LEVEL

ET INTENSIVT KURSUS FOR DIG ALLEREDE HAR LÆRT SELVFORAVAR I HEARTCORE.

Kurset repeterer og bygger videre på det du allerede har lært. Du skal derfor enten have gennemført på vores 4-ugers kursus eller have trænet i mindst 6 måneder på vores hold for kvinder i Heartcore.

Dette kursus er next level.

THE NEXT LEVEL

Kursusforløbet

Kurset varer 5 intensive timer. Vi bruger det meste af tiden på træning. Der er indlagt pauser hvor du kan hvile kroppen og spise dine medbragte snacks. Vi bruger pauserne til spørgsmål og teori, så vi udnytter tiden bedst muligt.

Vi starter med repetition af ting du tidligere har lært så du får genopfrisket din viden.

Derefter tager vi hul på nye emner og mere avancerede problemstillinger.

REPETITION

· Effektiver slag og spark

· Frigørelse fra håndgreb

· Forsvar imod fastholdelse (bear hugs mm.)

· Forsvar imod kvælning (kvælning, headlocks mm.)

· Forsvar på jorden (fastholdelse, voldtægt mm.)

NEXT LEVEL

· Forsvar op ad væg (flere varianter)

· Forsvar på jorden (flere varianter)

· Forsvar med improviserede våben

· Forsvar i blinde (f.eks. mørke/peberspray)

· Forsvar med begrænsninger (f.eks. dyne, hoodie, reb)

BOOK DIN PLADS NU

KURSUS 26. JUNI

1-dags kursus i selvforsvar for kvinder

5 timers træning og teori

Søndag 26. juni, 10:00-15:00

625,-

Selvforsvar for kvinder

Træning i trygge rammer

Selvforsvar er et alvorligt emne, og vi kommer til at dække problemstillinger, som nogle allerede har haft alt for tæt inde på livet. På kurset vil vi flytte individuelle grænser for alle på holdet, men træningen er velstruktureret, sjov og helt tryg. Kurset afholdes i uhøjtidelige og trygge rammer på Frederiksberg. Der vil både blive svedt og grinet en del. Alle kvinder kan være med uanset alder (min 16 år), fysik og erfaring. Du behøver ikke noget specielt udstyr eller kampsportserfaring – du skal bare have almindeligt træningstøj og ønsket om at lære.

Heartcore

Heartcore er selvforsvar med hjerte. Vi brænder for at gøre kvinder stærkere, sundere og sikrere. Vi tager selvforsvar ekstremt alvorligt – det kan handle om liv og død – men vi underviser i en let og uformel tone og der bliver grinet rigtigt meget i undervisningen. Der er også plads til de der har det svært enten fysisk eller psykisk. Alle deltager med det de kan. Der er plads både til at sidde en øvelse over og til at give den ekstra gas. Vi gør alt for at hver eneste kvinde på vores kurser får lige præcis den støtte og den udfordring de har brug for.

Instruktøren

Kurset undervises af Heartcores chefinstruktør Joen Weidemann som er en af de mest erfarne Krav Maga instruktører i Danmark. Han underviser i selvforsvar og sikkerhed fuldtid har specialiseret sig i selvforsvar for kvinder og i psykologien bag vold og konflikter. Joen er gift og har to døtre på 12 og 16 år. Alle i familien træner selvfølgelig Krav Maga. 

 

Certificeringer:

Krav Maga, Expert 1
Civilian Instructor

Law Enforcement Instructor
Combat and Fighting Instructor
Military Krav Maga Instructor

Public Transport and Close Quarter Battle Instructor
VIP & 3rd Party Protection Instructor
Women Instructor
Kids Instructor
Fitness Instructor
Ground Force Method Instructor
Ground Force Method Junior Instructor
First Aid Instructor

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
Jeg er ikke i så god form. Kan jeg deltage?

Du behøver ikke at være hverken ung eller i god form for at deltage. Selvom kurset er fysisk krævende kan alle deltage så meget som de evner. Det er vigtigt, da man kan få brug for selvforsvar der virker uanset hvor stærk, hurtig eller gammel man er.


Hvor gammel skal man være?

Du skal være mindst 16 år for at deltage. Der er ikke nogen øvre grænse for alder. En 15-årig, der er fysisk og mentalt klar, kan deltage sammen med forælder/værge (som også deltager).


Hvor foregår kurset?

Kurset foregår i Heartcores lækre lokaler på Marguerite Vibys Plads 16, 2000 Frederiksberg. Der er ikke anden træning/kurser eller andre mennesker til stede under kurset. Dog kan der deltage andre instruktører samt mandlige figuranter som vi fortæller om inden de kommer.


Er det farligt?

Der er selvfølgelig risiko forbundet med al fysisk aktivitet (og inaktivitet) men vi tager sikkerheden meget meget alvorligt. Vi har kun haft meget få og ingen alvorlige skader. Der kan dog godt komme et par blå mærker og der er ofte ømme muskler (på den gode måde).


Jeg er utryg/har angst/har PTSD. Kan jeg klare kurset?

Vi har stor erfaring med kvinder med traumer/angst og på næsten alle vores kurser er der en eller flere som lider under dette. Det er der plads til. Vi respekterer alle kvinders individuelle grænser og reaktioner. Det kan være grænseoverskridende at kaste sig ud i selvforsvar og arbejde med sig selv og det giver ofte en reaktion. Man må gerne springe nogle øvelser over, ja faktisk opfordrer vi til at man sætter sine grænser, også i træningen. Men samtidig er denne træning i de trygge rammer noget af den allerbedste måde at behandle sine traumer på.


Kan jeg være anonym/uset under kurset?

Din deltagelse bliver ikke offentliggjort nogen steder uden dit samtykke. Du kan benytte lige det navn du ønsker i træningen, bare vi har dit rigtige navn ved tilmeldingen. Der er lukket i træningslokalerne så ingen kan se vores træning.


Hvilket tøj/udstyr skal jeg have med?

Du skal bare træne i almindeligt træningstøj og bare fødder eller strømper. Vi tillader dog brydersko i træningen. Du behøver ikke noget sikkerhedsudstyr til træningen men har du tandbeskytter/skridtbeskytter fra anden sport kan du tage det med. Du skal have en flaske med til vand/sportsdrik.


Er der mad med i kurset?

Nej. Der serveres ikke mad. Der vil være mange drikkepauser og et par lidt længere pauser hvor der også er tid til frugt/snack. Vi vil dog ikke spilde for megen kursustid på at spise.


 

Får jeg et diplom når jeg har gennemført?

Ja, du får et diplom. Det er en stor ting at gennemføre dette kursus og der er grund til at være stolt når man står med sit diplom efter kurset.

FLERE SPØRGSMÅL?