fbpx

SELVFORSVAR
FOR KVINDER 

INTENSIVT KURSUS

 • 4 X 4,5 TIMERS INTENSIV FYSISK TRÆNING
 • CERTIFIKAT FOR GENNEMFØRT KURSUS

På dette intensive kursus får du hurtigt nogle virkelig effektive redskaber til at håndtere truende, farlige, grænseoverskridende og voldelige situationer. 18 timers intensivt og koncentreret selvforsvarskursus, specielt tilrettelagt for kvinder.

Et unikt kursus hvor vi udelukkende arbejder med de fysiske og psykiske udfordringer som kvinder har i fysiske konfrontationer. Du får nogle virkeligt effektive redskaber til at håndtere truende, farlige, grænseoverskridende og voldelige situationer.

SELVFORSVAR DER VIRKER

På meget kort tid lærer du selvforsvar der virkelig virker – også selvom du aldrig har dyrket kampsport eller føler dig i dårlig form. Du vil lære en masse om at undgå farlige situationer, om at de-eskalere konfrontationer, om at sætte grænser og om hvordan du kæmper når alt andet har fejlet. Du vil også lære noget om dig selv og om at finde din indre tiger frem. Efter kursusforløbet vil du føle dig tryggere og have lidt mere rank ryg og måske have smidt et par kilo (for du kommer til at arbejde for det).

18 TIMERS INTENSIV TRÆNING

Det er et intensivt og koncentreret selvforsvarskursus specielt tilrettelagt for kvinder. Et unikt kursus hvor vi udelukkende arbejder med de problemstillinger som kvinder kommer ud for og med de fysiske og psykiske udfordringer som kvinder har i fysiske konfrontationer. Med udgangspunkt i selvforsvarssystemet Krav Maga og moderne volds- og konfliktpsykologi dækker vi emner som overfald, trusler, røveri, fastholdelse, bortførelse, seksuelle krænkelser og voldtægt med praktiske løsninger som virker, på en måde som ikke kan læres på andre kurser eller ved at træne kampsport.

UDSOLGT!
KURSUS START 29. OKTOBER 2022

4 dage X 4,5 timer = 18 timers kursus

lørdag d. 29. okt kl. 13:00-17:30
søndag d. 30. okt kl. 13:00-17:30
lørdag d. 5. nov kl. 13:00-17:30
søndag d. 6. nov kl. 13:00-17:30

2695,-

UDSOLGT!
KURSUS START 14. JANUAR 2022

4 dage X 4,5 timer = 18 timers kursus

lørdag d. 14. januar kl. 13:00-17:30
søndag d. 15. januar kl. 13:00-17:30
lørdag d. 28. januar kl. 13:00-17:30
søndag d. 29. januar kl. 13:00-17:30

2695,-

KURSUS START 1. APRIL 2023

4 dage X 4,5 timer = 18 timers kursus

lørdag d. 01. april kl. 13:00-17:30
søndag d. 02. april kl. 13:00-17:30
lørdag d. 15. april kl. 13:00-17:30
søndag d. 16. april kl. 13:00-17:30

2695,-

KRAV MAGA ER TRÆNING DER GIVER MENING OG BOOSTER DIN FORM, SELVTILLID OG SIKKERHED

På kurset lærer du

FORSVAR MOD SLAG, SPARK, FASTHOLDELSE, HÅRRIVNING OG KVÆLNING

FORSVAR MOD TYVERI, BORTFØRELSE OG VOLDTÆGT

FORSVAR STÅENDE, MOD VÆGGEN, I SMÅ RUM, PÅ JORDEN OG MOD FLERE MODSTANDERE

AFLÆSNING AF FARESIGNALER

DYNAMISK GRÆNSESÆTNING

BRUG AF KROPSSPROG OG STEMME

TAKTISK ADFÆRD FØR, UNDER OG EFTER EN KONFRONTATION

Kursusforløbet

Kurset er opdelt i 4 workshops på  4,5-timer. Kurset består af teori, mentaltræning og ikke mindst træning i effektive teknikker tilpasset specielt til kvinder. Der er lagt stor vægt på det praktiske – alle vender hjem med noget direkte brugbart efter hver workshop.

Det meste af træningen er fysisk. Vi træner selvforsvar der virker i det virkelige liv og det betyder at vi skal lære at udføre det effektivt selv når det er svært og vi er under stress. I løbet af kurset bliver der gradvist mere og mere fysisk kontakt og modstand, og træningen bliver mere realistisk. Det foregår under meget kontrollerede forhold på en måde så alle kan være med.

Vi veksler mellem teori og praksis så vi får lidt pause fra den fysiske træning imens vi lærer noget teori.

Inden kursusstart modtager du et link til vores online kursusplatform. Her kan du i ro og mag se vores spændende kursus i psykisk selvforsvar. Vi anbefaler at du gennemfører det online kursus inden det fysiske kursus.

 • DEL 1 : FUNDAMENTER I SELVFORSVAR

  Brug af krop og stemme. Effektive modangreb der stopper angrebet.

  1
 • DEL 2 : FRIGØRELSE FRA GREB OG KONTROL

  Kom fri fra greb i hænder, arme, om kroppen eller i håret.

  2
 • DEL 3 : FRIGØRELSE FRA FARLIGE ANGREB

  Forsvar mod kvælninger og livsfarlige angreb

  3
 • DEL 4 : FORSVAR PÅ JORDEN

  Forsvar mod angreb når du er havnet på jorden

  4

Få mental styrke

Et af de vigtigste elementer i kurset er den mentale del af træningen. Du vil lære at mobilisere mod og styrke til at sige fra, sætte grænser og til at forsvare dig fysisk når du får brug for det. Det vil gøre dig i stand til at stoppe en ubehagelig eller farlig situation tidligere så den bliver mindre farlig og lettere at håndtere. Du vil også lære at handle resolut når det bliver nødvendigt og ikke ‘fryse’. De mentale ting du lærer om grænsesætning, de-eskalering og handlekraft vil du få glæde af direkte i andre dele af dit liv som for eksempel par-forhold og arbejdspladsen. Du bliver ikke kun stærkere fysisk men i høj grad også mentalt.

Selvforsvar for kvinder

Træning i trygge rammer

Selvforsvar er et alvorligt emne, og vi kommer til at dække problemstillinger, som nogle allerede har haft alt for tæt inde på livet. På kurset vil vi flytte individuelle grænser for alle på holdet, men træningen er velstruktureret, sjov og helt tryg. Kurset afholdes i uhøjtidelige og trygge rammer på Frederiksberg. Der vil både blive svedt og grinet en del. Alle kvinder kan være med uanset alder (min 16 år), fysik og erfaring. Du behøver ikke noget specielt udstyr eller kampsportserfaring – du skal bare have almindeligt træningstøj og ønsket om at lære.

Heartcore

Heartcore er selvforsvar med hjerte. Vi brænder for at gøre kvinder stærkere, sundere og sikrere. Vi tager selvforsvar ekstremt alvorligt – det kan handle om liv og død – men vi underviser i en let og uformel tone og der bliver grinet rigtigt meget i undervisningen. Der er også plads til de der har det svært enten fysisk eller psykisk. Alle deltager med det de kan. Der er plads både til at sidde en øvelse over og til at give den ekstra gas. Vi gør alt for at hver eneste kvinde på vores kurser får lige præcis den støtte og den udfordring de har brug for.

Instruktøren

Kurset undervises af Heartcores chefinstruktør Joen Weidemann som er en af de mest erfarne Krav Maga instruktører i Danmark. Han underviser i selvforsvar og sikkerhed fuldtid har specialiseret sig i selvforsvar for kvinder og i psykologien bag vold og konflikter. Joen er gift og har to teenage-døtre. Alle i familien træner selvfølgelig Krav Maga. 

 

Certificeringer:
Civil Instructor, Expert 1
Law Enforcement Instructor
Military Instructor
Combat and Fighting Instructor

Public Transport and Close Quarter Battle Instructor
VIP & 3rd Party Protection Instructor
Women Instructor
Kids Instructor
Fitness Instructor
Ground Force Method Instructor
Ground Force Method Junior Instructor

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
Jeg er ikke i så god form. Kan jeg deltage?

Du behøver ikke at være hverken ung eller i god form for at deltage. Selvom kurset er fysisk krævende kan alle deltage så meget som de evner. Det er vigtigt, da man kan få brug for selvforsvar der virker uanset hvor stærk, hurtig eller gammel man er.


Hvor gammel skal man være?

Du skal være mindst 16 år for at deltage. Der er ikke nogen øvre grænse for alder. En 15-årig, der er fysisk og mentalt klar, kan deltage sammen med forælder/værge (som også deltager).


Hvor foregår kurset?

Kurset foregår i Heartcores lækre lokaler på Marguerite Vibys Plads 16, 2000 Frederiksberg. Der er ikke anden træning/kurser eller andre mennesker til stede under kurset. Dog kan der deltage andre instruktører samt mandlige figuranter som vi fortæller om inden de kommer.


Er det farligt?

Der er selvfølgelig risiko forbundet med al fysisk aktivitet (og inaktivitet) men vi tager sikkerheden meget meget alvorligt. Vi har kun haft meget få og ingen alvorlige skader. Der kan dog godt komme et par blå mærker og der er ofte ømme muskler (på den gode måde).


Jeg er utryg/har angst/har PTSD. Kan jeg klare kurset?

Vi har stor erfaring med kvinder med traumer/angst og på næsten alle vores kurser er der en eller flere som lider under dette. Det er der plads til. Vi respekterer alle kvinders individuelle grænser og reaktioner. Det kan være grænseoverskridende at kaste sig ud i selvforsvar og arbejde med sig selv og det giver ofte en reaktion. Man må gerne springe nogle øvelser over, ja faktisk opfordrer vi til at man sætter sine grænser, også i træningen. Men samtidig er denne træning i de trygge rammer noget af den allerbedste måde at behandle sine traumer på.


Kan jeg være anonym/uset under kurset?

Din deltagelse bliver ikke offentliggjort nogen steder uden dit samtykke. Du kan benytte lige det navn du ønsker i træningen, bare vi har dit rigtige navn ved tilmeldingen. Der er lukket i træningslokalerne så ingen kan se vores træning.


Hvilket tøj/udstyr skal jeg have med?

Du skal bare træne i almindeligt træningstøj og bare fødder eller strømper. Vi tillader dog brydersko i træningen. Du behøver ikke noget sikkerhedsudstyr til træningen men har du tandbeskytter/skridtbeskytter fra anden sport kan du tage det med. Du skal have en flaske med til vand/sportsdrik.


Er der mad med i kurset?

Nej. Der serveres ikke mad. Der vil være mange drikkepauser og et par lidt længere pauser hvor der også er tid til frugt/snack. Vi vil dog ikke spilde for megen kursustid på at spise.


Hvad hvis jeg ikke kan alle 4 kursusdage?

Som udgangspunkt er det bedst hvis du kan følge hele forløbet. Det er nøje tilrettelagt så det er et sammenhængende forløb med en planlagt progression. Hvis du misser noget af kurset betyder det dog ikke at du ikke kan fortsætte eller ikke får noget ud af det. Der er indlagt repetition i kursusdel 2, 3 og 4 så man kan nå at indhente det forsømte.


Får jeg et diplom når jeg har gennemført?

Ja, du får et diplom. Det er en stor ting at gennemføre dette kursus og der er grund til at være stolt når man står med sit diplom efter kurset.

FLERE SPØRGSMÅL?