fbpx

SELVFORSVAR
FOR KVINDER 

INTENSIVE KURSER

I Heartcore har vi specialiseret os i selvforsvar for kvinder.

 

Vi ved at mange kvinder er utrygge eller bange for at færdes alene. Det er der også god grund til. Kvinder finder sig tit i  truende, farlige, grænseoverskridende og voldelige situationer, typisk overfor en modstander som er større, stærkere og mere forberedt.

 

Vi har udviklet vores succesfulde intensive kurser speciel til kvinder. Alt ved kurset er tilpasset kvinder lige fra undervisningsformen til indholdet. Vi tager specifikt udgangspunkt i de farer som kvinder udsættes for og tager hensyn til kvinders psyke og fysik. På kurserne får du nogle virkeligt effektive redskaber til at håndtere truende, farlige, grænseoverskridende og voldelige situationer.

 

Læs mere om vores populære 1-dages-kurser og weekend-kurser kurser.

HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE?

1-dags kursus

Selvforsvar for kvinder

5 timers intensiv træning og teori

På bare en dag bliver du mere sikker og kan føle dig tryggere. Du får et virkelig godt fundament for at undgå fare og forsvare dig hvis det går galt.

Weekend-kursus

Selvforsvar for kvinder

4 dage X 4,5 timer = 18 timers kursus

I løbet af 2 weekender bliver du rustet til at håndtere utrygge og farlige situationer. Den grundige fysiske træning suppleres med teori om bl.a. faretegn, grænsesætning og voldspsykologi.

THE NEXT LEVEL

Selvforsvar for kvinder 2

5 timers intensivt kursus

Dette kursus er for dig som allerede har lært selvforsvar i Heartcore og gerne vil genopfriske det du har lært og lære endnu mere.

“PÅ ET FØRSTEHJÆLPSKURSUS LÆRER DU AT REDDE ANDRES LIV.
HER LÆRER DU AT REDDE DIT EGET LIV.”

Chefinstruktør, Joen Weidemann

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
Jeg er ikke i så god form. Kan jeg deltage?

Du behøver ikke at være hverken ung eller i god form for at deltage. Selvom kurset er fysisk krævende kan alle deltage så meget som de evner. Det er vigtigt, da man kan få brug for selvforsvar der virker uanset hvor stærk, hurtig eller gammel man er.


Hvor gammel skal man være?

Du skal være mindst 16 år for at deltage. Der er ikke nogen øvre grænse for alder. En 15-årig, der er fysisk og mentalt klar, kan deltage sammen med forælder/værge (som også deltager).


Hvor foregår kurserne?

Kurset foregår i Heartcores lækre lokaler på Marguerite Vibys Plads 16, 2000 Frederiksberg. Der er ikke anden træning/kurser eller andre mennesker til stede under kurset. Dog kan der deltage andre instruktører samt mandlige figuranter som vi fortæller om inden de kommer.


Er det farligt?

Der er selvfølgelig risiko forbundet med al fysisk aktivitet (og inaktivitet) men vi tager sikkerheden meget meget alvorligt. Vi har kun haft meget få og ingen alvorlige skader. Der kan dog godt komme et par blå mærker og der er ofte ømme muskler (på den gode måde).


Jeg er utryg/har angst/har PTSD. Kan jeg klare kurset?

Vi har stor erfaring med kvinder med traumer/angst og på næsten alle vores kurser er der en eller flere som lider under dette. Det er der plads til. Vi respekterer alle kvinders individuelle grænser og reaktioner. Det kan være grænseoverskridende at kaste sig ud i selvforsvar og arbejde med sig selv og det giver ofte en reaktion. Man må gerne springe nogle øvelser over, ja faktisk opfordrer vi til at man sætter sine grænser, også i træningen. Men samtidig er denne træning i de trygge rammer noget af den allerbedste måde at behandle sine traumer på.


Kan jeg være anonym/uset under kurset?

Din deltagelse bliver ikke offentliggjort nogen steder uden dit samtykke. Du kan benytte lige det navn du ønsker i træningen, bare vi har dit rigtige navn ved tilmeldingen. Der er lukket i træningslokalerne så ingen kan se vores træning.


Hvilket tøj/udstyr skal jeg have med?

Du skal bare træne i almindeligt træningstøj og bare fødder eller strømper. Vi tillader dog brydersko i træningen. Du behøver ikke noget sikkerhedsudstyr til træningen men har du tandbeskytter/skridtbeskytter fra anden sport kan du tage det med. Du skal have en flaske med til vand/sportsdrik.


Er der mad med i kurset?

Nej. Der serveres ikke mad. Der vil være mange drikkepauser og et par lidt længere pauser hvor der også er tid til frugt/snack. Vi vil dog ikke spilde for megen kursustid på at spise.

 

Får jeg et diplom når jeg har gennemført?

Ja, du får et diplom. Det er en stor ting at gennemføre dette kursus og der er grund til at være stolt når man står med sit diplom efter kurset.

FLERE SPØRGSMÅL?