fbpx

OPEN GYM

Uanset om du er til calisthenics, Crossfit, HIIT, cirkeltræning, boksetræning, kettlebells eller bare vil sjippe dig i form kan du som Heartcore medlem bruge vores gym i hele åbningstiden. 

åbningstider

Du kan træne på egen hånd i vores open gym i hele vores åbningstid. Vores instruktører laver løbende træningsprogrammer du kan følge, men du kan altid henvende dig til en instruktør hvis du har brug for at få lagt et personligt program. 
Mandag: 15.30 – 21.00
Tirsdag: 15.30 – 21.00
Onsdag: 15.30 – 21.00
Torsdag: 15.30 – 21.00
Fredag: Lukket
Lørdag: 10.00 – 12.00
Søndag: Lukket

Kettlebells

Denne russiske jernkule er et fremragende redskab til sund styrketræning hvor du både bliver stærkere, bliver mere eksplosiv og får styrket din kondition. Vi har alle størrelser kettlebells så du altid kan benytte den vægt der passer i dit program.

Calisthenics, Cirkeltræning, HIIT, Crossfit, kropsvægtstræning

Hvis du rigtig skal udvikle dig, blive stærkere, blive hurtigere eller tabe dig er en alsidig træning den rigtige vej at gå. Der er mange systemer men, grundlæggende handler det om dig og din træning. I Heartcores gym finder du udstyr til pull-up bars, dips, plyo-boxes, speedladder, ribber, medicine balls, battle ropes og meget mere, så du selv kan sammensætte din træning.

Sandsække og boksebolde

I vores gym finder du også sandsække og boksebolde, som du kan træne dine slag og spark på enten for at forbedre din teknik og styrke eller bare for at booste din kondi og brænde kalorier.

Personlig træning og programlægning

Personlig træning booster motivationen. Du får inspiration til nye træningsformer og får poleret din teknik. I den personlige træning kan du presse dig selv mere og opnå bedre resultater. Du kan også få lagt et træningsprogram så du kan træne videre på egen hånd med plan og mål.

Vil VIL DU OGSÅ VÆRE HEARTCORE?

Træn med to gange – helt gratis – og prøv hvordan det er at træne i Heartcore. Med klippekortet får du et gratis medlemskab uden binding, der gælder i 10 dage og giver adgang til to træningspas. Du kan deltage i en prøvetime på et af vores begynderhold for alle, eller vores ugentlige hold kun for kvinder. 

UBEGRÆNSET TRÆNING

KRAV MAGA TRÆNING OP TIL 5 GANGE OM UGEN
SCENARIER OG SPARRING HVER LØRDAG
KOM I FORM MED FIT2FIGHT HVER TIRSDAG
KRAV MAGA TRÆNING KUN FOR KVINDER HVER TORSDAG
TRÆN PÅ EGEN HÅND I VORES OPEN GYM OMRÅDE

TRÆN UBEGRÆNSET FOR 495,-/MRD.

TRÆNING ON THE GO

KRAV MAGA TRÆNING OP TIL 5 GANGE OM UGEN
SCENARIER OG SPARRING HVER LØRDAG
KOM I FORM MED FIT2FIGHT HVER TIRSDAG
KRAV MAGA TRÆNING KUN FOR KVINDER HVER TORSDAG

10 KLIP 990,-