fbpx

Praktiske oplysninger børn

Alle kan træne Krav Maga, uanset start niveau, fysisk form og alder. Hvis dit barn ikke har trænet Krav Maga før skal barnet starte med at træne på begynderholdene.

Sådan kommer du igang

Hvis du allerede har besluttet dig for at dit barn skal starte til krav Maga, kan du gå direkte ind og købe et medlemskab. Det er gratis at oprette et medlemskab. Ønsker du at dit barn skal komme til en prøvetime først er du meget velkommen og det er gratis.

Se priser og medlemskaber her.

Book en prøvetime her.

Træningstider

Mandag – torsdag er der Krav Maga holdtræning for børn.  Træningen er inddelt i et begynderhold og et øvet hold for de børn der har trænet Krav Maga før eller som avancerer gennem træningen.

Se træningstider i kalenderen her.

Graduering

Gradsystemet er inddelt i fem niveauer for hvert børnehold. Hvert niveau har deres eget specifikke pensum. Elever der er gradueret skal under træningen bære det officielle patch der viser deres niveau. Avancering fra et niveau til det næste kræver 4-6 måneders træning. Alle elever betaler for at blive gradueret. Prisen er 200,- DKK for børn, og inkluderer diplom og graduerings patch.

Sikkerhed & uniform

Vi gør meget ud af sikkerheden i træningen og lærer eleverne hvordan de skal passe på sig selv og hinanden. På børneholdene for de mindre børn er sikkerhedsudstyr ikke nødvendigt, mens de større børn vil blive bedt om at medbringe udstyr som tandbeskytter, benskinner og boksehandsker. Vi anbefaler brydersko til indendørs træning, og alm. træningssko til udendørs. Det er ikke tilladt at have smykker på under træning. Eleven skal have korte, rene negle, samt ekstra T-shirt hvis nødvendigt. Alle elever skal bære uniform under træning. Uniformen skal bestå af Heartcores elev T-shirt eller den officielle Krav Junior T-shirt samt sorte KMG bukser med gradueringsmærke placeret korrekt på venstre ben under KMG logo. Nye elever kan deltage i undervisningen i andet træningstøj indtil de har fået anskaffet sig den korrekte uniform. Heartcore elev T-shirt køber du hos Heartcore til træning.

KMG uniform skal købes hos KMG Danmark her.