fbpx

Praktisk Info

I Heartcore kan alle træne Krav Maga uanset køn, fysisk form, alder og ambitionsniveau. Der er både Krav Maga hold og andre spændende hold at træne på, ligesom du frit kan træne i vores Open Gym med et ubegrænset medlemsskab.

Det er let at komme i gang med træningen og med Krav Maga. Du kan enten melde dig ind med det samme eller du kan vælge at få en gratis prøvetime først.

VIL DU PRØVE AT TRÆNE I HEARTCORE?

Sådan kommer du igang

Hvis du har lyst til at prøve træningen inden melder dig ind er du meget velkommen til en gratis prøvetime. Du booker bare en gratis prøvetime her og så er du på vej.

Indmelding

Når du vil i gang med træningen kan du gå direkte ind og købe et medlemskab eller et klippekort. Der er ikke noget indmeldingsgebyr. Så snart du er tilmeldt får du adgang til vores bookingsystem og kan tilmelde dig alle de hold du ønsker.

Træningstider

Du træne 5 dage om ugen både på hold og for dig selv.

Krav Maga er inddelt i begynder, mellem og øvede og trænes mandag til torsdag.

Krav Maga kun for kvinder trænes torsdag.

Fit 2 Fight er super fitness træning med boksning og spark på puder og trænes tirsdag.

Sparring og Scenarier trænes lørdag morgen. En god start på weekenden med sjov, spændende og udfordrende træning for alle.

Du kan læse meget mere om holdene her. For at deltage i træningen skal du tilmelde dig holdet i vores skema. Det gør du ved at logge ind på din profil efter du har købt dit medlemskab eller klippekort.

Sikkerhed & uniform

Vi tager sikkerhed meget seriøst. Vi passer på os selv og hinanden i træningen. Alle elever skal bære tand- og skridtbeskytter under træning – vi elsker at sparke i skridtet og tandlæger er frygteligt dyre (og tandbeskyttere er billige). Vi anbefaler også at eleven med tiden anskaffer benskinner og boksehandsker samt brydersko til indendørs træning, og alm. træningssko til udendørs træning. Deltager du i lørdagstræningen er udstyret obligatorisk. Det er ikke tilladt at have smykker på under træning. Eleven skal have korte rene negle, samt ekstra T-shirt hvis nødvendigt.

Alle elever skal bære uniform under træning. Uniformen skal bestå af  en Heartcore klub T-shirt eller den officielle IKM T-shirt. Der er ikke specifikke krav til bukser, dog skal de være sorte og er du gradueret skal du bære dit grad mærke på bukserne. Nye elever kan deltage i undervisningen i andet træningstøj indtil de har fået anskaffet sig den korrekte uniform. Heartcore klub T-shirt samt den officielle IKM T-shirt køber du nede hos Heartcore.

Graduering

Krav Maga har et grad system – lidt som nogle måske kender det fra bælter i f.eks. Karate. Hvert niveau et specifikt pensum som sikrer en naturlig, funktionel og hurtig fremgang for eleverne. Gradsystemet er inddelt i fem “Practitioner” niveauer, fem “Graduate” niveauer og fem” Expert” niveauer. Derudover er der tre Master niveauer. Elever der er gradueret skal under træningen bære det officielle patch der viser deres niveau.

Practitioner

De første niveauer hedder Practitioner, eller i daglig tale “P”. Her lærer du de grundlæggende elementer i Krav Maga og selvforsvar. Der er fokus på de hyppigeste situationer og angreb så man meget hurtigt lærer noget meget brugbart. Man skal have trænet aktivt i mindst 6 måneder for at teste til P1 og mindst 6 måneder imellem hver af de følgende P grader.

Graduate

Ligesom P graderne er der også 5 Graduate grader. På Graduate niveauerne arbejdes der med mere avancerede problemstillinger. Der arbejdes i højere grad med flere modstander og med forsvar mod knive og skydevåben, ligesom træningen er mere dynamisk. Du skal have trænet mindst 8 måneder aktivt imellem hver Graduate grad.

Expert og Master

Når man har trænet aktivt mindst 2 år efter at have bestået G5, kan man teste til Expert. De fleste bruger dog meget længere tid for at blive klar. Der er 5 Expert grader og der skal gå mindst 2-5 år imellem hver af Expert graderne. Her er materialet for alvor avanceret og på et ekstremt højt niveau. 

Graduering

At teste og graduere er frivilligt, men vi anbefaler alle elever at gøre det jævnligt. Det giver god motivation at have en målsætning at gå efter. I Heartcore giver det også adgang til mellemgruppen og de øvede når man avancerer i graderne. Alle test foregår som fælles nationale test omkring på de forskellige IKM skoler i Danmark og på camps og events i udlandet.

Skinnebensbeskytter

UDSTYR TIL TRÆNINGEN

Hav det rigtige udstyr til din holdtræning.

Prøvetime

Krævet

Drikkedunk
Almindeligt træningstøj

Krav Maga begyndere

Krævet

Drikkedunk
Uniform
Tandbeskytter
Skridtbeskytter

Anbefalet

Skinnebensbeskytter
Boksehandsker

Krav Maga P1+

Krævet

Drikkedunk
Uniform
Tandbeskytter
Boksehandsker (Kvinder: 12oz, Mænd: 16oz)
Skinnebensbeskytter
MMA sparringshandsker (tykke)

Krav Maga P4+

Krævet

Drikkedunk
Uniform
Tandbeskytter
Boksehandsker (Kvinder: 12oz, Mænd: 16oz)
MMA sparring (tykke) handsker
Skinnebensbeskyttere

Anbefalet

Hovedbeskyttelse

Fit 2 Fight

Krævet

Drikkedunk
Uniform
Tandbeskytter
Boksehandsker (Kvinder: 12oz, Mænd: 16oz)

Anbefalet

Hand wraps
Skinnebensbeskytter

SoS

Krævet

Drikkedunk
Uniform
Tandbeskytter
Skridtbeskytter
Boksehandsker (Kvinder: 12oz, Mænd: 16oz)
Skinnebensbeskytter
MMA sparringshandsker (tykke)