fbpx

PRØVETIME
KRAV MAGA

Denne prøvetime er for dig der overvejer at melde dig ind i Heartcore og gerne vil have en prøvetime. Du skal være fyldt 16 år for at deltage.

SÅDAN DELTAGER DU

For at deltage skal du oprette en profil, hvorefter du får et gratis klippekort du kan bruge til at booke dig ind på et af vores Krav Maga begynderhold eller Krav Maga holdet kun for kvinder.

KRAV MAGA ER TRÆNING DER GIVER MENING OG BOOSTER DIN FORM, SELVTILLID OG SIKKERHED

Få mental styrke

Et af de vigtigste elementer i at træne Krav Maga er den mentale del af træningen. Du vil allerede efter kort tid lære at mobilisere mod og styrke til at sige fra, sætte grænser og til at forsvare dig fysisk når du får brug for det. Det vil gøre dig i stand til at stoppe en ubehagelig eller farlig situation tidligere så den bliver mindre farlig og lettere at håndtere. Du vil også lære at handle resolut når det bliver nødvendigt og ikke ‘fryse’. De mentale ting du lærer om grænsesætning, de-eskalering og handlekraft vil du få glæde af direkte i andre dele af dit liv som for eksempel par-forhold og arbejdspladsen. Du bliver ikke kun stærkere fysisk men i høj grad også mentalt.

Det lærer du

INTRODUKTION TIL KRAV MAGA

FORSKELLEN PÅ KRAV MAGA OG KAMPSPORT

KRAV MAGA SYSTEMET OG TRÆNINGSMETODER

SIKKERHED I TRÆNINGEN

OPVARMNING - THE KRAV MAGA WAY

TRÆNING AF TEKNIKKER

TRÆNING UNDER STRESS

Selvforsvar for kvinder

Træning i trygge rammer

Selvforsvar er et alvorligt emne, og vi kommer til at dække problemstillinger, som nogle allerede har haft alt for tæt inde på livet. Krav Maga vil flytte individuelle grænser for alle der deltager, men træningen er velstruktureret, sjov og helt tryg. Der bliver svedt og grinet en del. Alle kan være med uanset alder (min 16 år), fysik og erfaring. Du behøver ikke noget specielt udstyr eller kampsportserfaring for at starte til Krav Maga hos Heartcore – du skal bare have almindeligt træningstøj og ønsket om at udvikle dig og komme i form. 

Heartcore

Heartcore er selvforsvar med hjerte. Vi brænder for at gøre dig stærkere, sundere og sikrere. Vi tager selvforsvar ekstremt alvorligt – det kan handle om liv og død – men vi underviser i en let og uformel tone og der bliver grinet rigtigt meget i undervisningen. Der er også plads til de der har det svært enten fysisk eller psykisk. Alle deltager med det de kan. Der er plads både til at sidde en øvelse over og til at give den ekstra gas. Vi gør alt for at hver eneste deltager på vores kurser får lige præcis den støtte og den udfordring de har brug for.

Instruktøren

Introen undervises af Heartcores chefinstruktør Joen Weidemann som er en af de mest erfarne Krav Maga instruktører i Danmark. Han underviser i selvforsvar og sikkerhed fuldtid og har specialiseret sig i selvforsvar og i psykologien bag vold og konflikter. Joen er gift og har to døtre på 9 og 14 år. Alle i familien træner selvfølgelig Krav Maga. Der vil også være andre instruktører under introen. 

 

Certificeringer:
Civil Instructor, G5
Law Enforcement Instructor
Combat and Fighting Instructor
Public Transport and Close Quarter Battle Instructor
VIP & 3rd Party Protection Instructor
Women Instructor
Kids Instructor
Fitness Instructor
Ground Force Method Instructor
Ground Force Method Junior Instructor

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
Jeg er ikke i så god form. Kan jeg deltage?

Du behøver ikke at være i god form for at deltage. Selvom træningen er fysisk krævende kan alle deltage så meget som de evner. Det er vigtigt, da man kan få brug for selvforsvar der virker uanset hvor stærk, hurtig eller gammel man er.


Hvor foregår introen?

Introen foregår i Heartcores lækre lokaler på Marguerite Vibys Plads 16, 2000 Frederiksberg. Der er ikke anden træning/kurser eller andre mennesker til stede under introen.


Er det farligt?

Der er selvfølgelig risiko forbundet med al fysisk aktivitet (og inaktivitet) men vi tager sikkerheden meget meget alvorligt. Vi har kun haft meget få og ingen alvorlige skader. Der kan dog godt komme et par blå mærker og der er ofte ømme muskler (på den gode måde).


Jeg er utryg/har angst/har PTSD. Kan jeg klare introen?

Vi har stor erfaring med personer med traumer/angst og på næsten alle vores kurser er der en eller flere som lider under dette. Det er der plads til. Vi respekterer alles individuelle grænser og reaktioner. Det kan være grænseoverskridende at kaste sig ud i selvforsvar og arbejde med sig selv og det giver ofte en reaktion. Man må gerne springe nogle øvelser over, ja faktisk opfordrer vi til at man sætter sine grænser, også i træningen. Men samtidig er denne træning i de trygge rammer noget af den allerbedste måde at behandle sine traumer på.


Kan jeg være anonym?

Din deltagelse bliver ikke offentliggjort nogen steder uden dit samtykke. Du kan benytte lige det navn du ønsker i træningen, bare vi har dit rigtige navn ved tilmeldingen. Der er lukket i træningslokalerne så ingen kan se vores træning.


Hvilket tøj/udstyr skal jeg have med?

Du skal bare træne i almindeligt træningstøj og bare fødder eller strømper. Vi tillader dog bryder/boksersko i træningen. Du behøver ikke noget sikkerhedsudstyr til træningen men har du tandbeskytter/skridtbeskytter fra anden sport kan du tage det med. Du skal have en flaske med til vand/sportsdrik.


Er der mad ?

Nej. Der serveres ikke mad. Der vil være mange drikkepauser og et par lidt længere pauser hvor der også er tid til frugt/snack. Vi vil dog ikke spilde for megen kursus tid på at spise.

FLERE SPØRGSMÅL?