fbpx

Gratis prøvetræning

Det er gratis at komme til en prøvetræning i Heartcore. For at komme til en prøvetræning skal du oprette en profil hvorefter du får et gratis klippekort. Med klippekortet får du et gratis medlemskab der giver adgang til en gratis prøvetime på et af vores begynderhold.

Du kan deltage i en prøvetime på et af vores begynderhold for alle, eller vores ugentlige hold kun for kvinder. Der er ingen binding eller betaling ved oprettelsen.

PRØVETRÆNING

COVID-19 RESTRIKTIONER

GRUNDET MYNDIGHEDERNES NYE RESTRUKTIONER FOR INDENDØRS IDRÆT ER DET DESVÆRRE IKKE MULIGT AT KOMME TIL PRØVETRÆNING I ØJEBLIKKET DA VI HAR BEGRÆNSET PLADS PÅ HOLDENE

HVIS DU ØNSKER AT BLIVE KONTAKTET NÅR VI IGEN ÅBNER FOR NYE MEDLEMMER KAN DU TILMELDE DIG VENTELISTEN I FORMULAREN HERUNDER.

Tilmeld dig ventelisten til prøvetræning her. Vi kontakter dig når myndighedernes restriktioner i forbindelse med COVID-19 igen tillader at vi kan optage nye medlemmer i Heartcore.

UBEGRÆNSET TRÆNING

Ubegrænset Krav Maga træning efter niveau
Scenarier og sparring
Strikelab træning
Open gym i hele åbningstiden
Adgang til specielle trænings events

495,-/MRD

Gratis oprettelse

TRÆNING ON THE GO

Ubegrænset Krav Maga træning efter niveau
Scenarier og sparring
Strikelab træning

10 KLIP 990,-

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
Hvilket tøj/udstyr skal jeg have med?

Du skal bare træne i almindeligt træningstøj og bare fødder eller strømper. Vi tillader dog brydersko i træningen. Du behøver ikke noget sikkerhedsudstyr til træningen men har du tandbeskytter/skridtbeskytter fra anden sport kan du tage det med. Du skal have en flaske med til vand/sportsdrik.


Jeg er ikke i så god form. Jeg er 20/30/50/70 år. Kan jeg deltage?

Du behøver ikke at være hverken ung eller i god form for at deltage. Selvom kurset er fysisk krævende kan alle deltage så meget som de evner. Det er vigtigt, da man kan få brug for selvforsvar der virker uanset hvor stærk, hurtig eller gammel man er, så længe at du er mindst 16 år.


Hvor foregår prøvetræningen?

Kurset foregår i Heartcores lækre lokaler på Marguerite Vibys Plads 16, 2000 Frederiksberg.


Hvornår foregår prøvetræningen?

Når du har registreret dig får du et klippekort til 1 træning. Derefter går du selv ind i vores kalender på vores website eller via vores app og tilmelder dig et hold som passer dig. Vores Krav Maga begynderhold ligger mandage og onsdage kl 19:30 og vores selvforsvar for kvinder hold ligger torsdage kl 19:30.


Er det farligt?

Der er selvfølgelig risiko forbundet med al fysisk aktivitet (og inaktivitet) men vi tager sikkerheden meget meget alvorligt. Vi har kun haft meget få og ingen alvorlige skader. Der kan dog godt komme et par blå mærker og der er ofte ømme muskler (på den gode måde).


Jeg er utryg/har angst/har PTSD. Kan jeg klare træningen?

Vi har stor erfaring med personer med traumer/angst og på næsten alle vores hold er der en eller flere som lider under dette. Det er der plads til. Vi respekterer alles individuelle grænser og reaktioner. Det kan være grænseoverskridende at kaste sig ud i selvforsvar og arbejde med sig selv og det giver ofte en reaktion. Man må gerne springe nogle øvelser over, ja faktisk opfordrer vi til at man sætter sine grænser, også i træningen. Men samtidig er denne træning i de trygge rammer noget af den allerbedste måde at behandle sine traumer på.

FLERE SPØRGSMÅL?