fbpx

Kurser og Teambuilding for virksomheder

Kan man bruge militære specialenheders nærkampssystem, Krav Maga, på kontoret? Ja, i høj grad.
Essensen i Krav Maga kan overføres til daglidags situationer på arbejdspladsen. Se faretegn, undgå konflikt, sæt grænser, de-eskaler, kæmp, skab sikkerhed – de principper gælder både i voldelige og ikke-voldelige konflikter.
Vi laver kurser for virksomheder – både sjove teambuilding events der også øger sikkerheden og skræddersyede faglige  sikkerhedskurser for udsatte faggrupper som front desk personale, personale i psykiatri og væresteder, dørmænd, vagter og politi.
images-1

Styrkede relationer

Efter kurset har alle i teamet lært helt reel og brugbar selvforsvar. Sammen har de grinet, svedt og kæmpet og fået en kæmpe fælles oplevelse. De har også lært elementer af konflikthåndtering, de-eskalering og grænsesætning som kommer teamet til gode men også hvert individ både på arbejde, i fritiden og hjemme.

images-2

Personlig udvikling

Udover en lang række af løsninger til brug i selvforsvar, udvikler deltageren sig både fysisk og mentalt, bliver hurtigere til at træffe beslutninger i stressede situationer og i stand til at klare flere og større udfordringer i livet.

images-3

Mere energi

Den fysiske del af træningen er baseret på sunde veldokumenterede træningsmetoder med baggrund i fysiologi, anatomi og naturlige bevægelsesmønstre. Vi opbygger styrke, hurtighed og mobilitet på en sikker og sjov måde. Deltagerne får boostet deres sundhed med ny energi og motivation.

KRAV MAGA ER ET REALISTISK, LOGISK OG PRAKTISK SELVFORSVARSSYSTEM DER STYRKER DIN FORM, SELVTILLID OG SIKKERHED.

Gennem Krav Maga lærer du hvordan du undgår, forhindrer, deeskalerer og håndterer alle former for voldelige trusler og angreb. Krav Maga er udviklet til at fungere i alle typer af konfliktsituationer og voldelige sammenstød og tager udgangspunkt i kroppens egne naturlige reflekser og instinktive reaktioner. Du får trænet både kroppen og hjernen så både din selvtillid og din form får et kæmpe boost. Alle kan træne med uanset køn, fysik og alder.

Krav Maga er fysisk, teknisk og taktisk træning der er direkte rettet mod specifikke emner i selvforsvar. Derudover indeholder træningen mentale og psykologiske elementer der både handler om at kommunikere, om at forstå farer og om at fungere effektivt under stress.

“krav Maga heightens perception and transforms fear into something more productive.”

Imi Lichtenfeld, founder of Krav Maga

KURSUS EKSEMPEL:
Fagligt sikkerhedskursus
1 dag a´5 timer

Indgår risiko for chikane, overfald eller vold i teamets arbejde sammensætter vi et program hvor løfter teamets faglige niveau igennem fysisk træning træning.

I får brugt hele kroppen samtidig med at vi fletter øvelser i proressiv grænsesætning og verbal de-eskalering og brugbare tekniker til selvforsvar ind i den fysiske træning.

Med udgangspunkt i netop Jeres team, sammensætter vi et specifikt program til Jer, som passer til teamet og Jeres målsætning. Vi blander bred fysisk træning med viden om at bruge krop og stemme i konflikter. Vi arbejder både individuelt, i par, i grupper og som team.

Kursusdato:
Dato fastlægges i fællesskab

  • 5 timers undervisning
  • Vand, snacks og frugt
  • Certifikat

Pris skræddersyes efter Jeres specifikke behov.

Kontakt os for booking på info@heartcorekravmaga.dk

*Ved mere end 20 deltagere kontakt os på info@heartcorekravmaga.dk

KURSUS EKSEMPEL:
Teambuilding kursus
2 dage a´5 timer

Gennem 10 timers kursus over 2 dage, kommer vi godt rundt i teori og praksis med konflikthåndtering, progressiv grænsesætning og de-eskalering. Igennem en række fysiske øvelser og scenearier får alle deltagere et virkeligt godt grundlag for at kunne forsvare sig selv i en bred vifte af farlige og ubehagelige situationer.

Med udgangspunkt i netop Jeres team, sammensætter vi et specifikt program til Jer, som passer til teamet og Jeres målsætning. Vi blander bred fysisk træning med viden om at bruge krop og stemme i konflikter. Vi arbejder både individuelt, i par, i grupper og som team.

Kursusdato:
Dato fastlægges i fællesskab

  • 10 timers undervisning
  • Vand, snacks og frugt
  • Certifikat

Pris skræddersyes efter Jeres specifikke behov.

Kontakt os for booking på info@heartcorekravmaga.dk

Taktisk

Verbal konflikthåndtering
Verbal de-eskaleing
Progressiv grænsesætning
Forståelse af faretegn
Forstå adrenalinpåvirkning
Taktisk adfærd i farlige situationer

Mentalt

Stress-kontrol
Mod
Mental styrke
Årvågenhed
Udholdenhed

Teknisk

Slag og spark
Fastholdelse
Bortførelse
Kvælning
Væbnede trusler
Væbnede angreb

Fysisk

Opvarmning og skadesforhindring
Styrke- og mobilitetstræning for sundere kontorliv
Udnyttelse af egne kræfter i selvforsvar

“Teambuilding på et højt niveau! Vi havde fornøjelsen af at have et firmaarrangement med Joen. Det var en forrygende oplevelse, at mærke og se hvordan han kombinerede selvforsvar med konflikthåndtering, hvordan man kan sætte grænser og hvis et nej ikke er nok – hvordan man i sidste ende kan forsvare sig selv. Ikke nok med at vi kom hjem med en masse gode oplevelser, så lærte vi hinanden at kende helt tæt på, og der var sjove oplevelser at grine af. Jeg kan stærkt anbefale et firmaarrangement hos Heartcore.”

Tina Hansen, Chef for administration, Heimstaden

Instruktøren

Vores stifter og chefinstruktør Joen Weidemann brænder for at hjælpe folk til et sikrere, sundere og sjovere liv igennem Krav Maga og fysisk træning. Joen har trænet kampsport i mere end 35 år og har bl.a. det sorte bælte i Karate, men har i de sidste 16 år fokuseret på Krav Maga og på at dygtiggøre sig inden for konflikthåndtering, fysisk træning og selvforsvar.

Certificeringer:
Krav Maga Civilian Instructor
Krav Maga Expert 1

Law Enforcement Krav Maga Instructor
Military Krav Maga Instructor

Combat and Fighting Instructor
Public Transport and Close Quarter Battle Instructor
VIP & 3rd Party Protection Instructor
Women’s Krav Maga Instructor
Kids Krav Maga Instructor
ASP Tactical Weapons Instructor
Fitness Instructor

Ground Force Method Instructor
Ground Force Method Junior Instructor
Førstehjælpsinstruktør 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
Hvis en deltager ikke i så god form, er 20/30/50/70 år. Kan de deltage?

Man behøver ikke at være hverken ung eller i god form for at træne Krav Maga. Selvom træningen er fysisk krævende kan alle deltage så meget som de evner. Det er vigtigt, da man kan få brug for selvforsvar der virker uanset hvor stærk, hurtig eller gammel man er. Vi tager hensyn til alle så alder, vægt, fysik, smidighed, skader og skavanker har mindst mulig indflydelse.


Hvor foregår træningen?

Træningen foregår i Heartcores lækre lokaler på Marguerite Vibys Plads 16, 2000 Frederiksberg. Der er de perfekte faciliteter med et stort træningsareal med bløde sikre måtter.


Er det farligt?

Der er selvfølgelig risiko forbundet med al fysisk aktivitet (og inaktivitet) men vi tager sikkerheden meget meget alvorligt. Vi har kun haft meget få og ingen alvorlige skader. Der kan dog godt komme et par blå mærker og der er ofte ømme muskler (på den gode måde).


Hvis en deltager er utryg/har angst/har PTSD. Kan de klare træningen?

Vi har stor erfaring med personer med traumer/angst/PTSD og på næsten alle vores kurser/hold er der en eller flere som lider under dette. Det er der plads til. Vi respekterer alles individuelle grænser og reaktioner. Det kan være grænseoverskridende at kaste sig ud i selvforsvar og arbejde med sig selv og det giver ofte en reaktion. Man må gerne springe nogle øvelser over, ja faktisk opfordrer vi til at man sætter sine grænser, også i træningen. Men samtidig er denne træning i de trygge rammer noget af den allerbedste måde at behandle sine traumer på.


Hvilket tøj/udstyr skal vi have med?

Deltagere kan træne i almindeligt træningstøj efter eget valg samt bare fødder, strømper eller bryder/boksersko. Af sikkerhedsmæssige årsager tillader vi ikke almindelige træningssko på måtterne. Det er ikke tilladt at have smykker på under træningen.


Serveres der mad?

Under kurset vil der være frugt og snacks til deltagerne samt vand.


Hvordan vælger vi en kursusdato?

Når I har købt et kursus finder vi en dag sammen der passer I Jeres og vores skema. Kurserne ligger normalt på hverdage i dagtimerne, men kan også lægges i en weekend. Hvis I gerne vil drøfte dette inden I køber kurset er I velkomne til at kontakte os på info@heartcorekravmaga.dk.